Gründer Cafe & Bar Harstad

Fjordgata 2, Harstad, Norway
Restaurant/cafe
ad

Description

Show More

Make Reservation

Opening Hours

mánnodahka
11:00 - 01:30
dijstahka
11:00 - 01:30
gasskavahkko
11:00 - 01:30
duorastahka
11:00 - 01:30
bierjjedahka
11:00 - 03:00
lávvodahka
11:00 - 03:00

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Endelig, snart helg igjen og vi har virkelig tenkt å kose oss i kveld! Hva med deg? Hva er dine planer for kvelden? :) #torsdagsvin #harstad #gründerharstad #storgata #utelivharstad

Timeline Photos

Timeline Photos

Dagens tavle lyser opp den gråe, tunge onsdagen. Vi kjører på med vår klassiker Kyllingwrap og BLT! Ingen grunn til å ikke komme å spise lunsj idag :D Sees vi? :)

Timeline Photos

Timeline Photos

#tirsdag og vi har ølkveld! Har du ikke tatt middagen så kom innom å unn deg det lille ekstra på en tirsdags kveld😎 Sees vi?🤓🍻

Timeline Photos

Timeline Photos

For en nydelig start på uken! Solen skinner og det er en deilig stemning over byen! Denne uken kjører vi på med pasta carbonara som ukesrett. Samtidig har vi en digg biff og jalapeno melt og en nydelig banankake på dagens! Ta lunsjen hos oss! Sees vi? :)

Timeline Photos

Timeline Photos

Dette er Astrid Pedersen, Karin Ludviksen, Kirsti Bjørkelund og Vivi Hansen (Turid Askevold Kaarbø var ikke tilstede, hun koser seg i varmere strøk). Fem damer som er noen av våre fantastiske stamgjester. Disse flotte damene kommer til oss hver fredag klokken 11.00 og har sitt faste bord. De forteller oss at de har vært venninner så lenge de kan huske og fredagene på Gründer er fast kvalitetstid. De har vært her i 10 år og i løpet av disse årene har det vært mye fliring og hyggelige samtaler. De sier at de kommer til oss mye på grunn av Jarl, men det er alltid god service å få hos de som er på jobb. De skryter av god mat og har det bestandig trivelig hos oss. Jarl forteller at han ett år fikk en hyggelig julegave hos damene. Hoderegning er ikke hans største styrke, så damene ble lei av Jarls dårlige mattekunnskaper. Julaften ble gaven åpnet og der pakker han opp en kuleramme!! Det ble mye fliring med gaven og Jarl satt stor pris på forsøket av forbedring. Dette er damer vi er blitt veldig glade i! Vi setter utrolig stor pris på at de har valgt å komme til oss i 10 år og håper damene fortsetter å besøke oss i 10 år til.

Timeline Photos

Timeline Photos

Så var det torsdag igjen og vi har fremdeles torsdagsvin! Kom innom for litt førhelgskos😎 kommer du, smiler vi😁 Sees vi?

Timeline Photos

Timeline Photos

Hawaii toast 129,- namnam :) #dailyblackboard #harstad #grunderharstad #grunder #storgata #lunsj #torsdag

Timeline Photos

Timeline Photos

Dagens tavle! Vi kan friste med pasta,toast,pai og banankake! Her er det noe for enhver smak! Ta turen innom Gründer hjørnet :) #torsdag #lunsj #grunder #harstad #grunderharstad #dailyblackboard

Timeline Photos

Timeline Photos

Dagens tavle er klar! I dag har vi pastasalat med biff og mozzarella, og vi har noen supergode bananpannekaker med bacon og bær! Perfekt lunsj spør du oss ;) Kommer du innom? :)

Timeline Photos

Timeline Photos

Dette er Rune Stian Lindquist, en av våre fantastiske stamgjester. Han er 73 år gammel og pensjonert blikkenslager. Rune kommer til oss flere ganger i uken og sitter på sin faste plass ved vinduet. Vår flotte servitør Jarl er alltid et steg foran. Matbestillingen er allerede slått inn og drikken er på tur til bordet. Han forteller oss at han er en gammel musiker i byen. Han og kompisen Ole Rørvik spilte mye musikk sammen. For 30 år siden leide de seg en hytte ved Sollia og på morgenen sa Rune: ”nå pakker vi pilsen i pulken å går opp på Sollitoppen”. Når Ole og Rune var kommet seg på toppen, fikk spretta den første pilsen, finner de to gode kompisene ut at ”Morgenpilsens Venner” var et perfekt navn for duoen deres. Med Rune på gitar og Ole på trekkspill, ble de ganske populær i nærmiljøet. De spilte på forskjellige arrangement fra Kåringen i sør til Skrolsvik i nord. Rune kommer til oss fordi han synes han får god service, god mat og sitter i rolige omgivelser. Vi er veldig glad for at han velger å komme til oss og at han er like fornøyd hver gang.

Timeline Photos

Timeline Photos

Mandagsfest! Ukesretten er en deilig kyllingpai med salat og oliven! I tillegg har vi pitapizza og pulled pork gyros som dagens retter! For en deilig mandag i snøværet! Kom innom for en god lunsj eller en middag! Vi vil gjerne ha flere forslag på hva vi kan ha som ukesrett. Har du noen gode forslag? :)

Timeline Photos

Timeline Photos

Torsdags tavlen er her :) velkommen:) #grunderharstad #harstad #grunder #storgata #lunsj #torsdag

Timeline Photos

Timeline Photos

Det snør og det er kaldt ute. Hvorfor ikke komme inn i varmen å spise en god lunsj idag? Dagens tavle består av landbrød med røkt laks og sennepsdressing, bruchetta med tomat, mozzarella, oliven og bønnesalat OG vår fantastiske ukesrett mumbai! Velkommen inn til oss :)

Timeline Photos

Photos from Gründer Cafe & Bar Harstad's post

Vi elsker mandager! Ny ukesrett og her kjører vi på med en av Gründers klassikere, MUMBAI! I tillegg har vi en deilig vegetar salat og biffsandwich med stiltonost som dagens. Velkommen til oss! :)

Photos from Gründer Cafe \u0026 Bar Harstad\u0027s post

Photos from Gründer Cafe & Bar Harstad's post

TGIF og endelig helg! Dagens tavle består av en fantastisk frokost ink. drikke, en nyydelig salat! Ingenting stopper deg fra å unne deg en riktig så god lunsj idag! Det er jo tross alt fredag ;) Å ikke glem, i kveld har vi bubblefredag! Vi sees!

Photos from Gründer Cafe \u0026 Bar Harstad\u0027s post

OTHER USERS ON INSTAGRAM

sitat_harstadTa en venn med på sitat i kveld, og kos dere med god drikke og musikk 😉 #Harstad #Uteliv #sitat #øl #rock

#uteliv #harstad #øl #sitat #rock

Ta en venn med på sitat i kveld, og kos dere med god drikke og musikk 😉 #Harstad #Uteliv #sitat #øl #rock

sitat_harstadTa turen innom sitat ikveld og ha en forrykende aften! #endelighelg

#endelighelg

Ta turen innom sitat ikveld og ha en forrykende aften! #endelighelg

andyisgamingxboxMe and @lmf92 last weekend. Drinking beer and drinkz 😃 #weekend #beer #friends #party #fun #crazy #gründer #harstad #norway #ThisIsAndyp

#crazy #thisisandyp #gründer #weekend #harstad #beer #fun #party #friends #norway

Me and @lmf92 last weekend. Drinking beer and drinkz 😃\n#weekend #beer #friends #party #fun #crazy #gründer #harstad #norway #ThisIsAndyp

longandloudCoffee with this cutie~ ╰(*´︶`*)╯

#

Coffee with this cutie~ ╰(*´︶`*)╯

marcelaharris

#

#

ylvasnjHarstad date👭💘☕️ #friends #photooftheday #love #cafe

#love #cafe #friends #photooftheday

Harstad date👭💘☕️ #friends #photooftheday #love #cafe
Related