Bjørnekælderen

Frederiksberg Allé 55, Frederiksberg, Denmark
Restaurant
ad

Description

Show More

Make Reservation

Opening Hours

mandag
12:00 - 16:00
tirsdag
12:00 - 23:00
onsdag
11:30 - 01:00
torsdag
11:30 - 01:00
fredag
11:30 - 01:00
lørdag
11:30 - 01:30
søndag
12:00 - 16:00

Reviews

Write a review
Rating
17-08-2014
Maria

Good traditional Danish food.

18-10-2013
Robert

Traditional Danish food with a modern twist. Really good and quite cheap for a restaurant with such good location.

18-01-2013
Lisbeth

Meget små portioner hvis du kun skal have hovedret. Men meget lækker mad.

01-09-2012
Kim Jong

The only place in Frederiksberg to serve smorgas in the evening! Really well-made from good produce

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Køkkenchef søges til Bjørnekælderen på Frederiksberg alle pr. 1. august 2017 Restauranten er i øjeblikket ved at blive istandsat og vil vente med at give den idenditet før vi har fundet køkkenchefen med et mål og et budskab. Vi kommer til at have åbent dage 4 dage om ugen. Skriv et par stikord hvad du gerne vil skabe i dit drømme køkken til Claus Jørgensen på clausjorgensen@me.com Til dej der i fremtiden gerne vil spise et fantastisk måltid mad på Frederiksberg alle, del dette på din Facebook side i håb om at finde den rette bag gryderne.

Timeline Photos

Timeline Photos

Mens vi går og istandsætter på Bjørnekælderen, skal vi da også bidrage med lidt atmosfære på Frederiksberg alle. Den 9. juni spiller de inde på Betty og vi griller Helstegte lam ved langborde på Alleén. Du kan læse mere om forstillingen og købe billetter her: http://www.bettynansen.dk/…/forestillin…/reading-af-requiem/

Timeline Photos

Bjørnekælderen

Bjørnekælderen

Bjørnekælderen's cover photo

Bjørnekælderen\u0027s cover photo

Timeline Photos

Klargjort til Bjørnekælderen holder konfirmation

Timeline Photos

Timeline Photos

Kære gæster på Bjørnekælderen. Vi er nogle stykker der har har overtagen Bjørnekælderen som vi er i fuld gang med at sætte i stand. Fra dags dato laver vi selskaber og har du en forspørgsel, er du velkommen til at sende os en mail på info@bjornekaelderen.dk Om kort tid tager vi stilling til om vi når at åbne for klassisk frokost og teatergæster til aften før vi alle skal på sommerferien og giver hurtigst muligt besked herom. På vegne af det nye hold på Bjørnekælderen Claus Jørgensen Kogemand uden portefølge PS. Del gerne dette opslag med hele verdenen og følg med i hvad vi laver i fremtiden.

Timeline Photos

Bjørnekælderen

Bjørnekælderen

Timeline Photos

De hjemmelavede snapse er ved at være klar ! I år har vi selvfølgelig vores traditionsrige julesnaps, men derudover vil der også være dildsnaps, blommesnaps og andre spændende varianter på kortet.

Timeline Photos

Timeline Photos

Ænderne er ved at blive gjort klar til at komme i ovnen - Og saucen står allerede og hygger sig på komfuret. Vi glæder os til endnu en hyggelig Mortens aften her i Bjørnekælderen.

Timeline Photos

Bjørnekælderen

Bjørnekælderen

Timeline Photos

Så har vi åbent igen, og lægger ud med Høstfest i det dejlige vejr på Frederiksberg allé. #Frederiksberghostfest #Copenhagencooking

Timeline Photos

Timeline Photos

Vi nyder solen og sommeren i fulde drag her i Bjørnekælderen. Udestillingen er taget i brug og du har mulighed for at nyde din frokost i solen. Er du ikke til alkohol byder vi på lækre hjemmelavede safter. I øjeblikket er varianterne rabarber, jordbær og klassisk lemonade. Vi siger tak for det dejlige solskinsbillede til Isa Tell

Timeline Photos

Photos from Bjørnekælderen's post

Endelig kom solen og foråret ! Traditionen tro, ændrer vi en smule på vores åbningstider i sommerhalvåret. Vi holder åbent tirsdag til søndag fra kl. 12.00 til 16.00 Er I et større selskab holder vi naturligvis gerne åbent om aftenen for jer. Sommer-åbningstiderne ændrer selvfølgelig ikke på, at vi stadig tilbyder mad lavet på de bedste råvarer i sæsonen og vi glæder os til at se jer alle til en god frokost i solen. På billederne ser I vores snapsemad og smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer. Sidst men absolut ikke mindst de hvide og grønne asparges, som lige er landet i køkkenet og er ved at blive klargjort til det nye frokostkort, som starter i morgen.

Photos from Bjørnekælderen\u0027s post

Photos from Bjørnekælderen's post

Vi håber I alle har nydt nogle dejlige påskedage. Vi har efter påsken skiftet nogle retter på aftenkortet, bla. desserterne. De nye desserter er passion for hvid chokolade og klassiske profiteroles med vanilleis og chokoladesauce. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Photos from Bjørnekælderen\u0027s post

INSTAGRAM

OTHER USERS ON INSTAGRAM

Related