Lecoq

Graven 14-16, Aarhus, Denmark
French Restaurant
ad

Description

Show More

Make Reservation

Opening Hours

mandag
11:30 - 03:00
tirsdag
11:30 - 03:00
onsdag
11:30 - 03:00
torsdag
11:30 - 03:00
fredag
11:30 - 03:00
lørdag
11:30 - 03:00
søndag
11:30 - 03:00

Reviews

Write a review
Rating
21-07-2017
Tinna

Feels like Paris❤️

14-10-2016
Kim

The monthly menu and the accompanying wines are a very good choice and very high standard. (what you expect in Århus, of course ;-) )

31-01-2016
Winnie

Great menu, staff, atmosphere❤️

02-04-2015
Diego

The fish soup was by far the best of our selection

12-09-2014
Henrik

C'est magnifique!

02-07-2014
Niels Christian

French-style restaurant - like a portal to Paris. Fantastic food, good service and cozy atmosphere. I recommend going there :-)

27-02-2014
Agnius

The bartender was a real asshole. Asked my friend to spill his drink from earlier bar. Refused to make me a cocktail and didn't give me a list of the drinks.

09-02-2014
Toke

Bordfodbold, smil, øl, vin og latter

26-07-2013
Martin

Prøv deres Chartreuse! Moderne klassiker!

08-05-2012
Christine

Damn good food

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Sommeren er hurtigt overstået i visse dele af Aarhus, hvor efterårets farver med menneskelig hjælp har gjort sit indtog blandt tidligere grønne områder. I Latinerkvarteret bliver vi naturligvis også nødt til at følge trenden (Er det egentlig stadig et ord man bruger, eller døde det i 00'erne?), da der skal en sjælden storm i et glas vand til, at folk farer i blækhuset. Vi præsenterer hermed planerne for hipsterhøjen! I den forbindelse søger vi frivillige til at male bladene på træet. Enkeltvis. Henvendelse i baren.

Timeline Photos

Timeline Photos

På tirsdag er det International Chartreuse-dag, så det bliver vi jo nok nødt til at markere! Det er noget med, at det er den 16/05, og Chartreuse stammer fra år 1605 - og bla bla. På et eller andet tidspunkt er der nok en smart marketingsidiot, der har fundet på det der med den internationale Chartreuse-dag, men det skal bestemt ikke afholde os fra at lave en grøn dag! Mad & Fad er opgraderet til at inkludere en Chartreuse i dagens anledning, og menuen består at Chartreuse-glaseret svinekotelet med grøn mos til. Maden afvikles som sædvanligt, så der serveres klokken 19, og der kan ikke reserveres pladser - så kom tidligt! Hele dagen serveres der Chartreuse til 15,- stykket (når 10'er flasken altså er tom), og vi sender vi også Chartreusedrinks afsted i baren!

Timeline Photos

Timeline Photos

Ohøj! Den første deltager/tilskuer/spørgsmålstegn fra kapsejladsen har ramt Lecoq!

Timeline Photos

Timeline Photos

Grøn er det nye hvidt! Efter flere års manglende resultater tager ledelsen af AGF nu konsekvensen og skaber et helt nyt fundament med fokus på omstilling og bæredygtighed. "Vi må erkende, at vi hverken sportsligt eller organisatorisk har klaret os tilfredsstillende i meget, meget lang tid. Vi har derfor langt vores hoveder og ikoniske AGF-trøje i blød. Det betyder, at vi nu er blevet miljørigtige og fremover spiller i grønt, ligesom holdet skifter identitet til "De grønne!" siger AGF's direktør Jacob Nielsen. I forbindelse med fornyelsen har AGF etableret et samarbejde med baren Lecoq i Latinerkvarteret, som bliver ny hovedsponsor af de tidligere hvide fra Fredens Vang. "Vi har været meget imponerede over deres store salg af Chartreuse, og det er jo grønt og passer dermed perfekt med vores nye image," siger Jacob Nielsen. Samarbejdet har allerede skabt jubel i spillertruppen, hvor den hvide trøje allerede er glemt. "Det er så fedt! Man glemmer helt at man har tabt, nu hvor vi fået lov til at dingle med omgangsklokken, selvom vi har tabt," jubler Morten Duncan, efter at den nye sponsoraftale er gået igennem. På trods af nyheden maner AGF's træner Gleen Ridderholm dog stadig til besindighed, selvom han ser meget positivt på fremtiden: "Selvom vi har fået en ny sponsor, så betyder det jo ikke, at vi ændrer vores spillestil og at vi bliver bedre. Det eneste som kan redde holdet er de højere magter, så det er helt fantastisk, at vi nu fået kirken med indover i form af munkene fra Chartreuse." Det vides dog ikke, om der fremover bliver uddelt fransk urtelikør i omklædningsrummet.

Timeline Photos

Timeline Photos

I dag er det kvindernes internationale kampdag, og hvordan fa'en markerer man det? Vi har allerede ligestilling inden for vores priser i baren - det vil sige - en øl koster det samme for mænd og kvinder, så hvad kan vi så gøre? Vi kan jo heller ikke sænke vores priser til de kvindelige gæster, for så favoriserer vi i forhold til køn, hvilket går imod alt det, som kvinders internationale kampdag står for. Hvad er der så tilbage? Jo, vi har jo det dér Chartreuse, og alle ved jo, at hvis man blander drengefarven blå og pigefarven gul (fuck lyserød), så får man grøn! Men grøn Chartreuse omtales jo som herre-Chartreuse, hvilket igen går imod virkelighedens mening den 8. marts... Derfor sætter vi i dagens anledning fokus på grøn Chartreuse's lillesøster i form af gul Chartreuse, som i folkemunder hedder dame-Chartreuse. Den er på 40 procent, stammer fra 1838 og er mere sødelig end storebror. Den koster i dagens anledning 20,- hele aftenen! Kom gul!

Timeline Photos

Timeline Photos

Gastro Weak - 12.- 21.februar 2016 4 retter til 250 kr. Menuen er Forret: Vol-au-vent med skaldyr, fisk og kørvel Mellemret: Rimmet laks, lakridskaviar og fennikel Hovedret: Oksecuvette med svampeduxelle, pastinak og sauce bordelaise Dessert: Letfrossen chokoladebar a la orange med sprød valnøddeknas Vi har 2 seatings Borde fra mellem kl. 17-18 til 20.15 og borde fra 20.30 til vi lukker kl 03.00 Book dit bord her 86195074

Timeline Photos

Timeline Photos

Månedens menu "Lam i dild og rejer" Gravad lammemørbrad med syrlig brioche, røget rejer og dild 75,- Braisseret Kalveskank Grønkål, kålrabi, hvidløg, pommes pure og citrontimian 165,- Financier kage Mørk chokolade, saltsyltet lime, pistacie og mascarpone 75,- 3 retter 245,- Book bord på http://cafe-lecoq.dk/menu.htm eller på tlf: 86 19 50 74

Timeline Photos

INSTAGRAM

OTHER USERS ON INSTAGRAM

Related