De Steenen Haene

Komenseweg 21, Ieper, Belgium
French Restaurant
ad

Description

Show More

Make Reservation

Opening Hours

maandag
12:00 - 14:00, 19:00 - 21:00
donderdag
12:00 - 14:00, 19:00 - 21:00
vrijdag
12:00 - 14:00, 19:00 - 21:00
zaterdag
12:00 - 14:00, 19:00 - 21:00
zondag
12:00 - 14:00, 19:00 - 21:00

Reviews

Write a review
Rating
21/02/2016
Iline

Superlekker!

4/10/2015
Melanie

Lekkere gegeten en vriendelijke bediening!

20/12/2014
Karl

Menu de steenen haene

2/03/2014
Nancy

Het duurt wel wat lang

30/12/2013
Julie

Zeer goede bediening + super lekker gegeten. Een echte aanrader!

7/06/2013
Chloë

Superlekker en vriendelijke bediening!

16/05/2013
Kevin

Wat is er meer te vertellen... Creme de la creme :-p

16/05/2013
Kevin

Probleem, de smaak en reukorganen waren aan het genieten van een culinair orgasme: bij deze het resultaat na 2 "beten"

16/05/2013
Kevin

Ganzeleverpastei met geconfituurde ajuintjes... DELICIEEEEUUUUS!!!!!

11/05/2013
Alex

De slibtongetjes zijn een aanrader.

How much do you like it?

FACEBOOK

10 JULI - CAROLA-HAPPENING MET Luc Steeno & friends in De Steenen Haene IN ZILLEBEKE. De Carola-vriendenkring voor kinderen met een mentale beperking verwacht iedereen met een groot hart in De Steenen Haene op 10 juli. >>>> LEKKER ETEN EN LUC STEENO Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het gastronomisch diner en het aansluitend benefietoptreden van Luc Steeno. Het wordt een lekkere en plezante avond én je steunt er een goed doel mee. Met de opbrengst kunnen kinderen met een beperking dankzij Carola o.a. genieten van een rit op het tinkerbed. >>>>>TINKERBED Een tinkerbed of huifbed is een stalen constructie op wielen waartussen twee paarden lopen. Op de rug van de paarden is een zeil gespannen om iemand mee te dragen. Voor mensen met een ernstige meervoudige beperking is dit meer dan alleen ontspannend. Het lichaam, dat soms urenlang stilzit, krijgt zachtjes beweging. Gewrichten worden weer soepeler, de bloeddoorstroming verbetert, de darmfunctie wordt geactiveerd... Kortom: heel nuttig. >>>>SCHRIJF NU IN Maak kinderen met een mentale beperking gelukkig en steun Carola. Reserveren voor deze bijzondere maandagavond kan bij gino.vandamme@skynet.be (057/20.65.12 of 0476/366.512)

10 JULI - CAROLA-HAPPENING  MET  Luc Steeno \u0026 friends in De Steenen Haene  IN ZILLEBEKE.\n\nDe Carola-vriendenkring voor kinderen met een mentale beperking verwacht iedereen met een groot hart in De Steenen Haene op 10 juli.   \n\n\u003e\u003e\u003e\u003e LEKKER ETEN EN LUC STEENO\n\nEr zijn nog enkele plaatsen vrij voor het gastronomisch diner en het aansluitend benefietoptreden van Luc Steeno. Het wordt een  lekkere en plezante avond én je steunt er een goed doel mee. \n\nMet de opbrengst kunnen kinderen met een beperking dankzij Carola o.a. genieten van een rit op het tinkerbed. \n\n\u003e\u003e\u003e\u003e\u003eTINKERBED\n\nEen tinkerbed of huifbed is een stalen constructie op wielen waartussen twee paarden lopen. Op de rug van de paarden is een zeil gespannen om iemand mee te dragen. Voor mensen met een ernstige meervoudige beperking is dit meer dan alleen ontspannend. Het lichaam, dat soms urenlang stilzit, krijgt zachtjes beweging. Gewrichten worden weer soepeler, de bloeddoorstroming verbetert, de darmfunctie wordt geactiveerd... Kortom: heel nuttig.  \n\n\u003e\u003e\u003e\u003eSCHRIJF  NU  IN\nMaak kinderen met een mentale beperking gelukkig en steun Carola. Reserveren voor deze bijzondere maandagavond kan bij gino.vandamme@skynet.be (057/20.65.12 of 0476/366.512)

Onze menukaart

Onze menukaart

Timeline Photos

Nog tot en met 11 juli krijg je onder andere deze groene jongen op je bord als je het marktmenu bestelt.

Timeline Photos

PROFICIAT AAN ALLE STUDENTEN DIE HUN BEST HEBBEN GEDAAN. Het was de afgelopen hete weken niet evident voor studenten - klein of groot - om zich te concentreren op de boeken en oefeningen. Daarom wil De Steenen Haene iedereen feliciteren die zijn of haar best heeft gedaan. Wat de uitslag ook is: jullie verdienen het nu om even uit te blazen. Deze middag waren de eersten al bij ons aan het klinken op die geleverde inspanningen. Deze avond is alles al volzet. Maar voor zaterdag en zondag zijn er nog plaatsen vrij om het einde van de examens in stijl te vieren. Tot straks?

PROFICIAT AAN ALLE STUDENTEN DIE HUN BEST HEBBEN GEDAAN.\n\nHet was de afgelopen hete weken niet evident voor studenten - klein of groot - om zich te concentreren op de boeken en oefeningen. \n\nDaarom wil De Steenen Haene iedereen feliciteren die zijn of haar best heeft gedaan. Wat de uitslag ook is: jullie verdienen het nu om even uit te blazen. \n\nDeze middag waren de eersten al bij ons aan het klinken op die  geleverde inspanningen. Deze avond is alles al volzet. Maar voor zaterdag en zondag zijn er nog plaatsen vrij om het einde van de examens in stijl te vieren. Tot straks?

Onze menukaart

Ontdek ons nieuwe marktmenu: geldig van 29 juni 2017 tot 11 juli 2017. Niet geldig op zaterdagavond en zondag.

Onze menukaart

Timeline Photos

Tau-dag vandaag. Naar het schijnt is Pi fout en moeten we Tau gebruiken. Hoe dat precies zit, weten we niet. We gaan er ook ons hoofd niet over breken op onze sluitingsdag. Wel hebben we volop nagedacht over een nieuw marktmenu bij De Steenen Haene. We houden je nog eventjes in spanning...

Timeline Photos

Photos from De Steenen Haene's post

RALLY? ZET GERUST KOERS NAAR ONS De regio rond Ieper is in de ban van Ypres Rally. Kom gerust langs. De Steenen Haene blijft de hele tijd bereikbaar. Meer zelfs: we schakelen een versnelling hoger en steken ook de vlam in de pijp. Tot straks?

Photos from De Steenen Haene\u0027s post

Timeline Photos

MANGO: EEN HOOFDROLSPELER IN ONS VOORDELIG MARKTMENU Nog tot en met 26 juni krijg je als dessert in het marktmenu mango, gebak en chocolade. De zoete mango is een favoriete vrucht van velen. Het is vooral een gezonde lekkernij. Uit onderzoek blijkt dat mango's eten goed zou zijn voor de huid. Een extra reden dus om te kiezen voor het marktmenu als u naar De Steenen Haene in Zillebeke komt op weekdagen en op zaterdagmiddag.

Timeline Photos

Timeline Photos

Terras staat klaar ! Deze middag volzet maar voor deze avond is er nog plaats. Bel 057/205486 of www.desteenenhaene.be

Timeline Photos

Timeline Photos

NIEUW MARKTMENU MET VERSE MAATJES Op weekdagen en op zaterdagmiddag krijg je voor maar 37 euro een compleet marktmenu. Het marktmenu is tijdelijk dus er snel bij zijn is de boodschap. Nog tot en met 26 juni krijg je als je het marktmenu van De Steenen Haene in Zillebeke bestelt onder andere: nieuwe hollandse maatjes, boontjes, aioli en sjalot. Wanneer mogen we die lekkernijen aan jou voorschotelen?

Timeline Photos

Timeline Photos

HET MAATJESSEIZOEN 2017 IS OOK BIJ DE STEENEN HAENE BEGONNEN Maatjes - of Hollandse Nieuwe - zijn de eerste jonge haringen van het seizoen die geschikt zijn om op te eten. Echte verse maatjes kun je alleen krijgen van juni tot september. Nu dus. En dus staan ze ook op het menu bij De Steenen Haene in Zillebeke.

Timeline Photos

Timeline Photos

Vandaag is Wereld Bloed Donor Dag. Na een bloeddonatie moet je weer wat aansterken en stevige inspanningen vermijden. Dat kan - vanaf morgen - bij De Steenen Haene. We hebben alle topingrediënten in huis om je weer op krachten te krijgen. Zo zijn onze handgerolde garnaalkroketten met jonge slaharten een ideale starter. Supervers en boordevol vitamines.

Timeline Photos

Timeline Photos

Wie is er fan van verse aardbeien? Wij alleszins wel. Daarom zijn spelen de rode vitaminebommetjes een belangrijke rol in ons Marktmenu. Proef dit menu nog tot en met 13 mei in De Steenen Haene. (37 euro niet op zaterdagavond en zondag)

Timeline Photos

Photos from De Steenen Haene's post

Met alle positieve recensies zijn we blij. Dus zeker ook met die van Piet Chielens in Het Wekelijks Nieuws Ieper/Poperinge.

Photos from De Steenen Haene\u0027s post

Hoeve Zuid-Bellegoed

Tof 😉

Hoeve Zuid-Bellegoed

INSTAGRAM

OTHER USERS ON INSTAGRAM

Related