El Tastet

Plaça d'Ocata 9, Masnou, Spain
Restaurant/cafe
ad

Description

Show More

Reviews

Write a review
Rating
13/8/2014
Fernando

Caracoles a la llauna cojonudos, por solo 5,90€

13/8/2014
Fernando

Terraza tranquila. Gente leyendo. Buena sombra. Cerveza helada. Propuestas culinarias atractivas y bien de precio.

12/8/2014
Fernando

Martini enfriado. Plaza tranquila y fresca. Menú bueno. Recomendaciones mejores.

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Els matins del TASTET. Un café Premium on podrás desgutar un dels millors cafes Arabics i gaudir del seu caracteristic Aroma, amb tasses de porcel.lana fina i disenyades en forma d´ou interior per percebre millor el seu Aroma. Tenim pastissos artesans, una amplia varietat d´entrepans amb pa artesá, i tot aixó gaudin d´una expectacular terrasa a la tranquila plaçeta d´Ocata. Us esperem !!

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Continuem aquesta setmana amb les Mongetes del Ganxet amb Cansalada i Botifarra de Can Rac. Us recomanem degustar aquest excelent menjar per la Tardó. Bon Profit !!!

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

We propose you to enjoy a good and relaxing time at el Tastet, drinking the No. 1 Premium beer brand in Germany, KROMBACHER BEER.

Timeline Photos

Timeline Photos

Tenim en el Tastet, per gaudir d´una bona degustació de cervesa a la terrasa, la KROMBACHER, la cervesa de luxe nr. 1 a Alemanya.

Timeline Photos

Timeline Photos

L´hora del Vermut al Tastet

Timeline Photos

Untitled Album

Ous trencats

Untitled Album

Aquesta és la nostra proposta per els bolets de temporada: - Saltat de Bolets amb ou ferrat i botifarra negre - Remenat de bolets amb un toc de botifarra negre - Mar i Muntanya de bolets - Risotto de Ceps - Plat de rovellons - Fetuccini amb bolets - Fricandó amb bolets Veniu a degustar-los al Tastet, estem segurs de que gaudireu d´aquests menjars. Acompanyats d´un bon vi de la nostra selecció. Salut

Aquesta és la nostra proposta per els bolets de temporada:\n- Saltat de Bolets amb ou ferrat i botifarra negre\n- Remenat de bolets amb un toc de botifarra negre\n- Mar i Muntanya de bolets\n- Risotto de Ceps\n- Plat de rovellons\n- Fetuccini amb bolets\n- Fricandó amb bolets\n\nVeniu a degustar-los al Tastet, estem segurs de que gaudireu d´aquests menjars. Acompanyats d´un bon vi de la nostra selecció.\n\nSalut

INSTAGRAM

OTHER USERS ON INSTAGRAM

ad