Restaurant Casa Bunicii

Str Virgil Onitiu nr 3, Timisoara, Romania
Restaurant/cafe
ad

Descriere

Show More

Ore De Deschidere

luni
12:00 - 00:00
marți
12:00 - 00:00
miercuri
12:00 - 00:00
joi
12:00 - 00:00
vineri
12:00 - 00:00
sâmbătă
12:00 - 00:00
duminică
12:00 - 00:00

Recenzii

Write a review
Evaluare
08.09.2013
Lavinia

Mâncarea este delicioasa,personalul de Nora 10,ca desert trebuie incercata inghetata cu miere si nuca...mmm...delicios

10.04.2013
Ciprian

Personal politicos! Nu au mai avut cartofi in crusta sare cu sos de mustar comandati si ne-au oferit garniturile din partea casei! Sole Roze de excepție! Deserturi delicioase!

01.04.2013
Ligia

Yummy,everything I tried was just yummy !

01.03.2013
Ioana

Sweet! La primul check-in aici, primești o garnitură gratis, cu Foursquare! Bravooo! :)

18.02.2013
Liana

Cel mai delicios desert banatean! Galustele cu prune!

07.02.2013
Alina

Șalău în crustă de migdale cu legume la grătar - bun de tot!

11.08.2012
Laura

Yumm yumm!

11.08.2012
Laura

Foarte gustos!

23.02.2012
Remus

Puiul betiv portughez e o splendoare

26.12.2011
DumitrescuAsociatii

Locatia interesanta intr-o zona linistita, gradina superba, bucataria gustoasa. Loc potrivit pentru intalnirile de afaceri. Mai dificil cu locurile de parcare.

Scrie O Recenzie

FACEBOOK

Bunica ne-a pus astazi gustul copilariei in bucatele de la meniul zilei. POFTA BUNA! CASA BUNICII 1: Ciorba de perisoare Ostropel de porc Mamaliguta Castraveti murati la soare Strudel cu branza Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Supa de rosii cu taitei Piept de pui rulat in bacon Cartofi cu verdeata Salata asortata Clatita cu branza dulce Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

Bunica ne-a pus astazi gustul copilariei in bucatele de la meniul zilei.\nPOFTA BUNA!\n\nCASA BUNICII 1:\n\nCiorba de perisoare\nOstropel de porc\nMamaliguta\nCastraveti murati la soare\nStrudel cu branza\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nSupa de rosii cu taitei\nPiept de pui rulat in bacon\nCartofi cu verdeata\nSalata asortata\nClatita cu branza dulce\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

Mini Club

Au mai ramas 5 zile pana la plecarea nepoțeilor in tabara! Abia astept sa exploram traseele, sa cucerim tirolienele si sa trăim experiențe maxime! Lasa-ti copilul sa vina cu noi intr-o provocare de vara!

Mini Club

Astazi bunica a pus savoare in bucatele de la meniul zilei: CASA BUNICII 1: Crema de legume Piept de pui cu sunca si mozzarella Cus cus Gogosari murati Placinta cu mere Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Ciorba de vacuta Tochitura dacica Mamaliguta Salata de castraveti murati la soare Inghetata de zmeura Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

Astazi bunica a pus savoare in bucatele de la meniul zilei:\n\nCASA BUNICII 1:\n\nCrema de legume\nPiept de pui cu sunca si mozzarella\nCus cus\nGogosari murati\nPlacinta cu mere\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nCiorba de vacuta\nTochitura dacica\nMamaliguta\nSalata de castraveti murati la soare\nInghetata de zmeura\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

O saptamana inceputa bine continua si mai bine. Bunica va asteapta la meniul zilei! CASA BUNICII 1: Ciorba de fasole verde Cotlet cu mazare si sos de rosii Cartofi piure Salata asortata Desert din grau Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Zupa de rata cu taitei Pulpe de pui cu masline si rosii Cartofi la cuptor Salata de varza dulce Tarta cu visine Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

O saptamana inceputa bine continua si mai bine. Bunica va asteapta la meniul zilei!\n\nCASA BUNICII 1:\n\nCiorba de fasole verde\nCotlet cu mazare si sos de rosii\nCartofi piure\nSalata asortata\nDesert din grau\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nZupa de rata cu taitei\nPulpe de pui cu masline si rosii\nCartofi la cuptor\nSalata de varza dulce\nTarta cu visine\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

Cine se trezeste de dimineata are nevoie de un pranz bun. Bunicuta ne-a pus aroma bucuriei in bucatele din meniul zilei. CASA BUNICII 1: Supa de gulii si mazare cu galuste de gris Piept de pui cu ciuperci si smantana Orez cu unt Salata de varza Choux a la creme Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Ciorba de varza dulce Gulas vienez Spatzle cu unt si verdeata Gogosari in otet Gogosi cu dulceta Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

Cine se trezeste de dimineata are nevoie de un pranz bun. Bunicuta ne-a pus aroma bucuriei in bucatele din meniul zilei.\n\nCASA BUNICII 1:\n\nSupa de gulii si mazare cu galuste de gris\nPiept de pui cu ciuperci si smantana\nOrez cu unt\nSalata de varza\nChoux a la creme\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nCiorba de varza dulce\nGulas vienez\nSpatzle cu unt si verdeata\nGogosari in otet\nGogosi cu dulceta\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

Pentru ca deja e weekend, bunica va asteapta sa sarbatorim impreuna la meniul zilei: CASA BUNICII 1: Supa de rosii cu orez Cordon bleu porc Cartofi banateni Castraveti murati la soare Lapte de pasare Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Supa din gulii si mazare Piept de pui cu sos de brânză camembert Orez cu porumb si dovlecei Salata de castraveti verzi ca la bunica Mousse de lamaie cu menta Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

Pentru ca deja e weekend, bunica va asteapta sa sarbatorim impreuna la meniul zilei:\n\nCASA BUNICII 1:\n\nSupa de rosii cu orez\nCordon bleu porc\nCartofi banateni\nCastraveti murati la soare\nLapte de pasare\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nSupa din gulii si mazare\nPiept de pui cu sos de brânză camembert\nOrez cu porumb si dovlecei\nSalata de castraveti verzi ca la bunica\nMousse de lamaie cu menta\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

Mini Club

Mini Club

Urmareste-ne pe Instagram ca sa fi la curent cu ce mai gateste bunica! https://instagram.com/casabunicii/

Urmareste-ne pe Instagram ca sa fi la curent cu ce mai gateste bunica!\n\nhttps://instagram.com/casabunicii/

Mini Club

In Restaurant Casa Bunicii cei mici sunt mereu bineveniti. Le-am pregatit locuri de joaca in curte (Casa Bunicii Balcescu) si in interior (Casa Bunicii Sinaia & Balcescu). Seara si in weekend, intre anumite ore, un animator de la Mini Club se va juca cu micutii astfel incat voi sa savurati linistiti bunatatile buncii.

Mini Club

In curand in pivnița bunicii.

In curand in pivnița bunicii.

La Casa Bunicii in gradina te asteptam cu flori, verdeata mancare buna si un zambet 😊

La Casa Bunicii in gradina te asteptam cu flori, verdeata mancare buna si un zambet 😊

Din minunatiile bunicii: CASTRAVETI LA SOARE si gustosi, si sanatosi!

Din minunatiile bunicii: CASTRAVETI LA SOARE \nsi gustosi, si sanatosi!

Musafiri din Canada la un ciolan cu fasole. 😉

Musafiri din Canada la un ciolan cu fasole. 😉

Levanțica se pregateste sa infloreasca in curte la Casa Bunicii.

Levanțica se pregateste sa infloreasca in curte la Casa Bunicii.

INSTAGRAM

OTHER USERS ON INSTAGRAM

ad