Café Borgen

Houmeden 10, Randers, Denmark
Restaurant/cafe
ad

Description

Show More

Opening Hours

mandag
10:00 - 21:00
tirsdag
10:00 - 21:00
onsdag
10:00 - 21:00
torsdag
10:00 - 21:00
fredag
10:00 - 02:00
lørdag
10:00 - 02:00
søndag
11:30 - 18:00

Reviews

Write a review
Rating
22-10-2015
Nina

The place are great for a lunch break and dates

22-10-2015
Nina

Sandwich tun og vegetables og kaffen det er himmelsk smag. Hyggelig stemning mange unge mennesker 😉😊😀

10-09-2014
Claus

Æbletærte.

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Solen er over os og Magnus har det ekstra sommerligt i baggrunden! Det betyder sommeråbningstider! Fra d. 17/5 holder vi åbent til 22 alle hverdage - og vi fortsætter naturligvis med søndagsåbent fra 11.30-18 hver uge ☀️

Timeline Photos

Timeline Photos

Kig forbi til Open by Night i aften - vi serverer kolde drinks og hygge i uanede mængder. Vi holder i øvrigt åbent både i morgen og fredag ☀️

Timeline Photos

Café Borgen

Søndagshyggen er tilbage på Borgen! <3 Fra og med i dag holder vi atter søndagsåbent igen. Det foregår fra kl. 11 til 18 i hjertet af Houmeden, og vi håber, at du har lyst til at kigge forbi

Café Borgen

Timeline Photos

Hyggelige vinterdage i caféens varme ❤️

Timeline Photos

Timeline Photos

Julen er over os - også på Borgen. Vi har på sædvanlig vis pyntet op i caféen og serverer gløgg og æbleskiver hele december. Kom endelig ind i varmen og hyg med! Her ser I dette års åbningstider.

Timeline Photos

Timeline Photos

Aaah.. Søndag formiddag. En tilbagevendende herlig begivenhed, der indbyder til hygge, brunch og dagens avis. Smag på det!

Timeline Photos

Timeline Photos

Har du været hele vores menu rundt? Blandt vores "Varme og lette"-kategori finder du vores sprøde bruschetta - friskhakkede tomater og frisk basilikum vendt i olivenolie, anrettet på to stykker rustikt brød og smurt i hvidløg. Alt sammen til 41,-

Timeline Photos

Timeline Photos

Mandagen står for døren... Vi anbefaler en dobbelt espresso!

Timeline Photos

Timeline Photos

Skole- og studielivet er startet, men det behøver ikke være på bekostning af hyggen. Lav jeres lektier hos os! Vi tilbyder gratis wifi, god kaffe og hyggelig stemning

Timeline Photos

Timeline Photos

Med fri wifi i caféen kan strømmen hurtigt forsvinde, men frygt ej - vi har altid flere opladere klar til at lade jeres smartphones op. Bare spørg i baren :-) Undervejs kan I passende selv lade op med en stor kop kaffe til 25 kr. - og tager det lang tid, har vi en refill til det halve!

Timeline Photos

Det danske sommervejr er ikke ligefrem prangende i år ☔️ Godt at man kan søge indendørs og hygge sig med en kop kaffe og dagens avis!

Det danske sommervejr er ikke ligefrem prangende i år ☔️ \nGodt at man kan søge indendørs og hygge sig med en kop kaffe og dagens avis!

For en måneds tid siden offentliggjorde vi nyheden om vores Borgen Burger og fik en fantastisk respons! Hvor mange har smagt den? :-)

For en måneds tid siden offentliggjorde vi nyheden om vores Borgen Burger og fik en fantastisk respons!\n\nHvor mange har smagt den? :-)

Nyder I den danske sommer? Trænger I til et pitstop på vejen, en forfriskning eller en let frokost, er I altid mere end velkomne hos os. Vi har desuden dagens aviser, et hav af spil og en laderstation, der kan lade jeres mobiler op med strøm, mens I selv lader op til dagens øvrige gøremål :-)

Nyder I den danske sommer?\n\nTrænger I til et pitstop på vejen, en forfriskning eller en let frokost, er I altid mere end velkomne hos os. Vi har desuden dagens aviser, et hav af spil og en laderstation, der kan lade jeres mobiler op med strøm, mens I selv lader op til dagens øvrige gøremål :-)

Sommeren er i særdeleshed over os! Med solskin foroven i ugens forløb kalder de kolde forfriskninger på os. Vi byder på et bredt menukort à kolde drikke og evt. en 'cervezas' til de trængende ;-)

Sommeren er i særdeleshed over os! Med solskin foroven i ugens forløb kalder de kolde forfriskninger på os. Vi byder på et bredt menukort à kolde drikke og evt. en \u0027cervezas\u0027 til de trængende ;-)

Vi ønsker jer alle en god weekend! Hos os er der både tid til at lægge uret fra sig og fordybe sig i en god bog, men så sandelig også til fest og farver - husk at du kan få 50% rabat på næsten alle drikkevarer mod fremvisning af et gyldigt studiekort fredag og lørdag efter kl. 18. Vi ses herinde!

Vi ønsker jer alle en god weekend! \n\nHos os er der både tid til at lægge uret fra sig og fordybe sig i en god bog, men så sandelig også til fest og farver - husk at du kan få 50% rabat på næsten alle drikkevarer mod fremvisning af et gyldigt studiekort fredag og lørdag efter kl. 18.\n\nVi ses herinde!

OTHER USERS ON INSTAGRAM

theblackgurrl• Kvali tid med Henri💕 •

#

• Kvali tid med Henri💕 •

laerke_tjPigerne💛

#

Pigerne💛

mathildescholer_☕️💙

#

☕️💙

annesofieskerstens

#

#

mieengholt#outandabout 🍸

#outandabout

#outandabout 🍸

ungsloth

#

#

signelhxMed to savnede københavnere ☝🏻️🍁

#

Med to savnede københavnere ☝🏻️🍁

spaceallover#Randers

#randers

#Randers

mettetb92Weekendophold, fødselsdagsfejring og cafebesøg - så er ferien sørme skudt i gang 😄

#

Weekendophold, fødselsdagsfejring og cafebesøg - så er ferien sørme skudt i gang 😄

missvalentina73Best Burger In Town....👍 #cafeborgen #randers #yummiinmytummy

#cafeborgen #randers #yummiinmytummy

Best Burger In Town....👍 #cafeborgen #randers #yummiinmytummy

sebastianvielsted☕️☕️☕️

#

☕️☕️☕️

victoria_wessbergSe hvor hun smiler - hun er så glad for at se mig ☀️

#

Se hvor hun smiler - hun er så glad for at se mig ☀️

susanekelundCafe borgen med hende ! #cafeborgen #drinks #stiv @janne_jakobsen

#cafeborgen #stiv #drinks

Cafe borgen med hende ! #cafeborgen #drinks #stiv @janne_jakobsen

annesofiees☕️☔️

#

☕️☔️

bjoerglundVi kan godt lide når det regner

#

Vi kan godt lide når det regner
ad