Restaurant Ét - Aarhus

Åboulevarden 7, Aarhus, Denmark
Restaurant/cafe
ad

Description

Show More

Make Reservation

Opening Hours

mandag
12:00 - 15:00, 17:30 - 22:00
tirsdag
12:00 - 15:00, 17:30 - 22:00
onsdag
12:00 - 15:00, 17:30 - 22:00
torsdag
12:00 - 15:00, 17:30 - 22:00
fredag
12:00 - 15:00, 17:30 - 22:00
lørdag
12:00 - 15:00, 17:30 - 22:00

Reviews

Write a review
Rating
14-10-2014
Thomas Pedersen

Maden, atmosfæren, vinen. Super sted

29-09-2014
Kathrine

The tatar ala michaud is great. Better than the original at Ruths Hotel

15-08-2014
Sara

Excellent food and service. Recommended at the highest! 10/10

10-12-2013
Stefan

WiFi code (Restaurant-ET): 0987654321

19-09-2013
Neil

Dessert is always the highlight... not sure whether that's positive or negative.

22-06-2013
Kasper

Verdensklasse bistro, intet mindre!

27-05-2013
Claudia

Delicious food and good service!

14-03-2013
Robin

Perfect place to watch some good English football

22-12-2012
Christoffer

Fois grois og and kan virkelig anbefales

06-11-2012
Miriam

Dejligt sted, vi fik den bedste menu og god service - Århus ftw!

How much do you like it?

FACEBOOK

Wine Spectator har sendt os et diplom med en ret fantastisk tekst påtrykt: "This restaurant is honored by Wine Spectator for having one of the most outstanding restaurant wine lists in the world." Eller sagt på godt dansk: de er vilde med vores vinkort. Og vi kan ikke få armene ned.

Wine Spectator har sendt os et diplom med en ret fantastisk tekst påtrykt:\n\n\"This restaurant is honored by Wine Spectator for having one of the most outstanding restaurant wine lists in the world.\"\n\nEller sagt på godt dansk: de er vilde med vores vinkort. Og vi kan ikke få armene ned.

Vores opslag handler ofte om kommende events, nye vine og hvad vi ellers går og glæder os til. Men af og til må det være godt med lidt retrospektion. Så derfor: TUSIND TAK til de ikke mindre end 92 gæster, der valgte at komme forbi i går aftes til vores inspirationstur-event. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre publikum til vores kulinariske rejse! Den gode stemning var allestedsnærværende, og vi tør allerede nu godt love, at vi gentager succesen næste år også! Hvis du ikke nåede det denne gang kan du på billedet se et par eksempler på hvad gæsterne blev præsenteret for. Smagen må du tænke dig til. Og så står weekenden jo for døren! Kom ned og nyd et måltid mad tilberedt og serveret af et team, der svæver 10 centimeter over gulvet ovenpå gårsdagens succes. Bon week end, et bon appétit!

Vores opslag handler ofte om kommende events, nye vine og hvad vi ellers går og glæder os til. Men af og til må det være godt med lidt retrospektion.\n\nSå derfor: TUSIND TAK til de ikke mindre end 92 gæster, der valgte at komme forbi i går aftes til vores inspirationstur-event. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre publikum til vores kulinariske rejse! Den gode stemning var allestedsnærværende, og vi tør allerede nu godt love, at vi gentager succesen næste år også! Hvis du ikke nåede det denne gang kan du på billedet se et par eksempler på hvad gæsterne blev præsenteret for. Smagen må du tænke dig til.\n\nOg så står weekenden jo for døren! Kom ned og nyd et måltid mad tilberedt og serveret af et team, der svæver 10 centimeter over gulvet ovenpå gårsdagens succes.\n\nBon week end, et bon appétit!

Paté en croute, som den så ud mens vi forberedte den i går aftes. Det er en ærkefransk bistro-ret, så kig forbi os i aften og stift bekendtskab med resultatet, som nok skulle kunne få mundvandet til at løbe! Desuden har vi i aften braisserede svinekæber samt chokoladebomben Gateau Marcel på menuen, så der skulle være noget for enhver smag. Vi håber at se jer! Bon appètit!

Paté en croute, som den så ud mens vi forberedte den i går aftes. Det er en ærkefransk bistro-ret, så kig forbi os i aften og stift bekendtskab med resultatet, som nok skulle kunne få mundvandet til at løbe! Desuden har vi i aften braisserede svinekæber samt chokoladebomben Gateau Marcel på menuen, så der skulle være noget for enhver smag.\n\nVi håber at se jer! Bon appètit!

Så er vi klar til fredagens rykind! Hvis sulten tynger eller tørsten bliver for stor har vi stadig et par ledige borde fra kl. 21. God weekend, og bon appètit!

Så er vi klar til fredagens rykind! Hvis sulten tynger eller tørsten bliver for stor har vi stadig et par ledige borde fra kl. 21.\n\nGod weekend, og bon appètit!

Om ti dage, nærmere bestemt d. 17/4, kommer vinguruen Olivier Humbrecht fra vinhuset Zind Humbrecht til Aarhus og besøger os. Hvis du er interesseret i at smage noget af verdens bedste hvidvin, kombineret med god mad og masser af historier, så skynd dig at bestille bord til dette unikke arrangement mens der stadig er plads. Vi tør godt garantere at det bliver rejsen værd! Læs mere her: http://restaurant-et.dk/om-et/events/zind-humbrecht/ S'Gilt et bon appétit!

Om ti dage, nærmere bestemt d. 17/4, kommer vinguruen Olivier Humbrecht fra vinhuset Zind Humbrecht til Aarhus og besøger os. Hvis du er interesseret i at smage noget af verdens bedste hvidvin, kombineret med god mad og masser af historier, så skynd dig at bestille bord til dette unikke arrangement mens der stadig er plads. Vi tør godt garantere at det bliver rejsen værd!\n\nLæs mere her:\nhttp://restaurant-et.dk/om-et/events/zind-humbrecht/\n\nS\u0027Gilt et bon appétit!

Restaurant Ét - Aarhus

Håber vi ses vinelskende mennesker - det blir pisse hyggeligt!!!! Vive le France

Restaurant Ét - Aarhus

Vi har ikke mindre end to lækre arrangementer klar til jer i april: en gammel kending, og en spritny lækkerbisken. Reservation til begge arrangementer skal ske telefonisk på tlf. 86 13 88 00. Fredag d. 17/4 får vi besøg af Olivier Humbrecht fra vinhuset Zind Humbrecht, som kommer og fortæller om hans vine, hvordan de bliver til og filosofien bag hans helt særlige produktionsmetoder. Vi har sammensat en lækker tre-retters menu som Olivier vil matche med sine unikke hvidvine, så vi tør godt garantere lækkerier til både hoved og mave. Læs mere på vores hjemmeside (her: http://restaurant-et.dk/om-et/events/ ), eller ring til os og bestil bord allerede nu! Og blot seks dage efter, torsdag d. 23/4, afholder vi igen vores populære bouillabaisse-aften. Det bliver en hyggelig aften i fiskens tegn med den legendariske suppe, baseret på det bedste vi kan opdrive fra landets fiskehuse, og har du ikke allerede stiftet bekendtskab med denne helt særlige franske specialitet bør du unde dig selv denne oplevelse. Erfarne bouillabaisse-spisere er naturligvis også velkomne! Du kan læse mere på hjemmesiden (lige her: http://restaurant-et.dk/om-et/events/ ). Vi glæder os til at kunne byde velkommen til en masse sultne (og tørstige) gæster! Bon appétit!

Vi har ikke mindre end to lækre arrangementer klar til jer i april: en gammel kending, og en spritny lækkerbisken. Reservation til begge arrangementer skal ske telefonisk på tlf. 86 13 88 00.\n\nFredag d. 17/4 får vi besøg af Olivier Humbrecht fra vinhuset Zind Humbrecht, som kommer og fortæller om hans vine, hvordan de bliver til og filosofien bag hans helt særlige produktionsmetoder. Vi har sammensat en lækker tre-retters menu som Olivier vil matche med sine unikke hvidvine, så vi tør godt garantere lækkerier til både hoved og mave. Læs mere på vores hjemmeside (her: http://restaurant-et.dk/om-et/events/ ), eller ring til os og bestil bord allerede nu!\n\nOg blot seks dage efter, torsdag d. 23/4, afholder vi igen vores populære bouillabaisse-aften. Det bliver en hyggelig aften i fiskens tegn med den legendariske suppe, baseret på det bedste vi kan opdrive fra landets fiskehuse, og har du ikke allerede stiftet bekendtskab med denne helt særlige franske specialitet bør du unde dig selv denne oplevelse. Erfarne bouillabaisse-spisere er naturligvis også velkomne! Du kan læse mere på hjemmesiden (lige her: http://restaurant-et.dk/om-et/events/ ).\n\nVi glæder os til at kunne byde velkommen til en masse sultne (og tørstige) gæster! Bon appétit!

Masser af choucrute og riesling i aften på Restaurant ET - vive Alsace!!!!! 🇫🇷🇫🇷🇫🇷 Vi har 3 borde ledige. Bon apetit

Masser af choucrute og riesling i aften på Restaurant ET - vive Alsace!!!!! 🇫🇷🇫🇷🇫🇷\n\nVi har 3 borde ledige.\n\nBon apetit

OTHER USERS ON INSTAGRAM

marie_nicolajsenFlot fyr & lækker mad 👌🏼💜 #perfektlørdag #datenight

#perfektlørdag #datenight

Flot fyr \u0026 lækker mad 👌🏼💜 #perfektlørdag #datenight

tina.sofie#RestaurantEt #nårkundetbedsteergodtnok #omnomnom

#nårkundetbedsteergodtnok #omnomnom #restaurantet

#RestaurantEt #nårkundetbedsteergodtnok #omnomnom

frederik_bundgaard30#RestaurantET #ET #Restaurant #køkken #Aarhus #Souschef #Chefslife

#souschef #chefslife #restaurantet #restaurant #køkken #et #aarhus

#RestaurantET #ET #Restaurant #køkken #Aarhus #Souschef #Chefslife

josephinepulcher#tartare #beer #wine #loveit #pernillelover #foodlover

#beer #tartare #loveit #pernillelover #wine #foodlover

#tartare #beer #wine #loveit #pernillelover #foodlover

josephinepulcher#foodlover #pernillelover #letthefunbegin #@pernilleelisakramer

#pernillelover #letthefunbegin #foodlover

#foodlover #pernillelover #letthefunbegin #@pernilleelisakramer

frederik_bundgaard30Bønner #ET #Restaurant #Aarhus #køkken #RestaurantET

#et #køkken #restaurantet #aarhus #restaurant

Bønner #ET #Restaurant #Aarhus #køkken #RestaurantET

anna.borregaardDejlig #weekend i Aarhus ved Jeppe. ☀️ Kan kun anbefale Restaurant Ét, så #lækker #mad! 🍴#Mums siger jeg bare.

#weekend #mad #mums #lækker

Dejlig #weekend i Aarhus ved Jeppe. ☀️ Kan kun anbefale Restaurant Ét, så #lækker #mad! 🍴#Mums siger jeg bare.

wildberry_kzHave a good weekend, #everyone! #Всем хороших выходных! ☀ ️🍷🍴 the #Sun is shining bright here 😍 #RestaurantEt

#всем #sun #everyone #restaurantet

Have a good weekend, #everyone! #Всем хороших выходных! ☀ ️🍷🍴 the #Sun is shining bright here 😍 #RestaurantEt

fedstreg. det ér jo fredag . #hyggetid #kvalitetstid #kærestetid #uhmm #lækkert #restaurantet #aarhus #fredag #foodporn #food #bearnaise #steak #cremebrulee #dinner #visitaarhus #dk #friday

#kærestetid #dk #kvalitetstid #foodporn #food #friday #aarhus #cremebrulee #restaurantet #lækkert #fredag #steak #visitaarhus #hyggetid #uhmm #dinner #bearnaise

. det ér jo fredag .\n#hyggetid #kvalitetstid #kærestetid #uhmm #lækkert #restaurantet #aarhus #fredag #foodporn #food #bearnaise #steak #cremebrulee #dinner #visitaarhus #dk #friday

jakob.jannikDen her smukke 👸🏼 blev i går bachelor! Det betyder også, at hun derfor er færdige med at fjolle rundt i Aarhus og vender hjem til KBH! Det er vi mange, der glæder os til 🙏🏼 #stoltkæreste #bachelor #hunfik10 #klogogsmuk #kærlighed #instajaom

#kærlighed #bachelor #stoltkæreste #klogogsmuk #instajaom #hunfik10

Den her smukke 👸🏼 blev i går bachelor! Det betyder også, at hun derfor er færdige med at fjolle rundt i Aarhus og vender hjem til KBH! Det er vi mange, der glæder os til 🙏🏼 #stoltkæreste #bachelor #hunfik10 #klogogsmuk #kærlighed #instajaom

kath23013-års dagen igår blev fejret med lækker mad og vin på restaurant ET - og overraskelse med blomster efter eksamen 💑💐 #3-årmed @jesperavn #kærlighed #blomster #skønmadogvin #restaurantET #sidsteeksamen #sommerferie

#kærlighed #blomster #sommerferie #sidsteeksamen #3 #restaurantet #skønmadogvin

3-års dagen igår blev fejret med lækker mad og vin på restaurant ET - og overraskelse med blomster efter eksamen 💑💐 #3-årmed @jesperavn #kærlighed #blomster #skønmadogvin #restaurantET #sidsteeksamen #sommerferie

gocabajicDessert! #cheatmeal #fit #boy #fitfood #fitness #gym #muscle #muscles #instafit #instafood

#boy #muscles #fit #gym #instafood #cheatmeal #fitness #fitfood #muscle #instafit

Dessert! #cheatmeal #fit #boy #fitfood #fitness #gym #muscle #muscles #instafit #instafood
ad