Jeugdhuis De Molen

Koutermanstraat 1, Alken, Belgium
Youth Organization
ad

Description

Show More

Opening Hours

vrijdag
20:00 - 03:00
zaterdag
20:00 - 03:00

Reviews

Write a review
Rating

How much do you like it?

FACEBOOK

Timeline Photos

Iemand zijn jas/trui vergeten?

Timeline Photos

Timeline Photos

Geen zorgen, uw geliefde jeugdhuis bevond zich op een der Alkense hoogtepunten, dus wij zullen vanavond gewoon geopend zijn! (anders ook hoor, maar dan had u bottinekes aan moeten doen) Opdat u de snelste/veiligste weg tot onze toog zou vinden is er aangepaste signalisatie voorzien!

Timeline Photos

Photos from Jeugdhuis De Molen's post

Nu ons geliefde skatepark omgebouwd is naar wakeboarden , zullen de bewielde plankjes hier natuurlijk niet meer van toepassing zijn. Maar skaters niet getreurd, er is al een gloednieuw indoor skatepark voorzien!

Photos from Jeugdhuis De Molen\u0027s post

Timeline Photos

Vandaar dat de tapkraan ineens naar het oosten stond gericht!! Wij weten van niks!! Maar wij zijn wel gewoon open vandaag!

Timeline Photos

Timeline Photos

Naar de mensen die hier elke week staan om het jeugdhuis nog maar gewoon geopend te kunnen houden is dit niet echt respectvol. Gelieve in het vervolg blikjes, peuken,... in de juiste vuilbak te gooien. Bedankt!

Timeline Photos

Timeline Photos

Net zoals de benen van Hot Marijke zijn ook wij vandaag OPEN !

Timeline Photos

Timeline Photos

Aangezien we sinds vorig jaar al niet meer open geweest zijn, doen we dat vanavond ook niet... Tenzij we een mooie nieuwjaarsbrief krijgen! Van 20:00 tot 00:00, GEEN SECONDE LATER!!!

Timeline Photos

Timeline Photos

Vandaag is De Molen pas om 21u open in plaats van 20u. Uw vaste tappers geraken er niet op tijd en er zijn geen vrijwilligers, dus... jammer! Tot vanavond!

Timeline Photos

Timeline Photos

Wij zijn open, de verlichting is aangepast aan de tijd vh jaar !

Timeline Photos

Charlotte

Wij mogen dan wel niet open zijn. Maar onze buurvrouwen van de Chiro Mikado zorgen voor de nodige dranken en versnaperingen deze avond.

Charlotte

Jeugdhuis De Molen's cover photo

Jeugdhuis De Molen\u0027s cover photo

Mobile Uploads

Ziehier, wij voorzien onze klanten zelfs met regenjassen van hoge kwaliteit!!!!

Mobile Uploads

Oproep aan allen der Belgen, hier gekomen per geboorte of bootje, verenigt u ! Vandaag hijsen wij onzen tricolore vlagge vol trots en patriotisme in uwen lokale jeugdhuize (toch voor zij die van omgeving Alken zijn) Deelt met ons mee in onze vaderlandsche liefde , zingt den brabanconne uit vollen borst en krijgt van ons het geel uit den vlagge in uwen glaze getapt ! 19:00 - 01:30

Oproep aan allen der Belgen, hier gekomen per geboorte of bootje,  verenigt u ! Vandaag hijsen wij onzen tricolore vlagge vol trots en patriotisme in uwen lokale jeugdhuize (toch voor zij die van omgeving Alken zijn) \n\nDeelt met ons mee in onze vaderlandsche liefde , zingt den brabanconne uit vollen borst en krijgt van ons het geel uit den vlagge in uwen glaze getapt !\n\n \n19:00 - 01:30

We ❤️ our french legionair #chatroulette

We ❤️ our french legionair #chatroulette

Morgen komen de pro's tonen hoe te rocken , maar vanavond is het aan jullie !

Morgen komen de pro\u0027s tonen hoe te rocken , maar vanavond is het aan jullie !

INSTAGRAM

OTHER USERS ON INSTAGRAM

ad